Idéen

EMSO ringene er både udfordrende samlesæt og en invitation til at lege med i en rig verden af materialer og farver. Designet er på denne måde ikke en statisk oplevelse men kan forandres over tid - både med nye dele og materialernes patinering. Derved er designet 'ude af aritektens hænder' og vil blive transformeret, mærket og personliggjort af ejeren - som en dynamisk miniature af byen og dens indbyggere.

 

Baggrund

EMSO design er stiftet af Else Maria Søeborg Ohlsen (EMSO) i 2014. EMSO er uddannet Arkitekt (MAA) fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2016. Firmaets primære produkt netop nu er EMSO ringene, der under betegnelsen Wearable Architecture både i formsprog og bagvedliggende metoder tager klart afsæt i arkitektoniske arbejdsprocesser; fra skitsering og konceptudvikling til fysisk realisering og endelig produktion.

 

Forretningsområde

EMSO – design er ikke alene en virksomhed omkring smykke-design men arbejder løbende på udvikling af andre projekter forankret i samme faglige baggrund med både æstetiske og mere funktionelle formål for øje. Potentielle samarbejdspartnere med behov for produktudvikling eller konkret opgaveløsning med afsæt i høj og bred arkitektonisk faglighed er derfor velkomne til at henvende sig for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Model fotos af Dennis Moton - detOkay
Produkt -og håndmodel fotos af Else Maria Søeborg Ohlsen

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet